KJEN’S Hondenvoer is een koud geperste brok van hoge kwaliteit en is tarwe-, glutenvrij, hypo-allergeen, rijk aan Omega 3 en 6 vetzuren en bevat glucosamine chondroitine. Bevat geen kleur-, geur-, smaak en conserveringstoffen. Doordat het een koudgeperste brok is, is het prima te combineren met vers vlees voeding.

 
 

KJEN’S hondenvoeding is ontwikkeld en gefabriceerd onder supervisie van PetProfessionals. KJEN’S hondenvoeding bevat *Energy Dog Addition, dit zijn 18 Aminozuren en bijna 180 natuurlijke voedingsstoffen.


KJEN’S hondenvoeding wordt vervaardigd volgens de strengste eisen op het gebied van diervoeding, er worden uitsluitend hoogwaardige ingrediënten gebruikt die wetenschappelijk zijn samengesteld.

 

Afbeelding invoegen  

 Een koudgeperste brok valt uiteen in de maag van de hond, daardoor is het verteringsproces een stuk beter. Door de betere vertering heeft uw hond een vastere en ook mindere ontlasting. Honden met allergieën hebben er enorm veel baat bij en in veel gevallen verdwijnen de allergieën binnen een vrij korte periode.
KJEN’S Hondenvoer is niet uitsluitend en alleen voor honden met allergieën, maar ook voor gezonde honden, die u gezond en energiek wilt blijven houden.

  
  

 

Overschakelen naar persbrok

Let wel dat overschakelen naar persbrok een andere vertering vereist dus langzaam opgebouwd moet worden. In kleine stapjes kunt u deze brok introduceren. Dit kunt u doen door bijv. de eerste 3 dagen 25% van de dagelijkse hoeveelheid aan persbrokken te geven en de rest vers vlees en dan kijken hoe dit gaat. Als dit goed gaat, kunt u daarna bijv 50% vd dagelijkse hoeveelheid aan persbrok geven. Zo kan je het langzaam opbouwen zodat u 100% brok geeft of een combinatie met vers vlees. Vers vlees en persbrok hebben nagenoeg dezelfde vertering dus zijn prima te combineren.
Ook is het goed de darmflora te ondersteunen met biogarde en (vuile) pens.