Bestelinfo

Producten zijn te bestellen via deze website, per telefoon of via de mail. Bestellingen op Schouwen-Duiveland worden gratis bij u thuis bezorgd. Voor tijdstip en dag van bezorging neem ik contact met u op. Eens in de 2 weken op (vrijwel altijd) zaterdagochtend rijd ik een ronde en kan ik uw bestelling kosteloos bezorgen. Tevens is afhalen in Zierikzee ook mogelijk, neem dan wel even contact met mij op zodat we een afspraak kunnen maken.
 
 
Bij uw bestelling duidelijk uw gegevens vermelden. 
Via de knop BESTELLEN in het hoofdmenu kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Na bestelling krijgt u automatische bevestiging van uw bestelling. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn dan wordt u hiervan schriftelijk / telefonisch /per email op de hoogte gesteld. Ik bel of mail u vervolgens binnen 3 dagen om een afspraak te maken.

Bezorging


Indien u bezorgd wilt worden in de reguliere bezorgroute van eens in de 2 weken op zaterdagochtend op Schouwen-Duvieland, is bezorging gratis. Neem hiervoor gerust even contact met mij op.
 
  
Ik kan eventueel ook buiten Schouwen-Duiveland leveren, neem hiervoor alvorens te bestellen contact met mij op voor de mogelijkheden. Ik breng dan € 0,20 in rekening per gereden kilometer vanaf Schouwen-Duiveland(heen- en terugweg inbegrepen).
Bezorging geschiedt op afspraak. Ik zal hiervoor voordien per email of telefonisch een afspraak met u maken.
 
Betalingsvoorwaarden
 
Bij voorkeur per bankoverschrijving nadat u uw bestelling in de webshop geplaatst hebt.  Bankgegevens: IBAN NL62INGB0008020610 op naam van Hart voor je Hond te Zierikzee. Contant bij aflevering is ook mogelijk, graag zoveel mogelijk gepaste betaling.

Retourneren

Aangebroken diepvriesproducten kunnen niet worden geruild of geretourneerd worden. Overige producten kunnen indien onbeschadigd en verkoopbaar retour gegeven worden. Voor meer voorwaarden / informatie aangaande het bestellen, betalen, verzenden en retourneren verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden.
 
 AlgemenevoorwaardenHVJH23oktober2017.docx