Afbeelding invoegen
 
 
 
Acana hondenbrok; hoog in dierlijke eiwitten
  
Acana is een hondenbrok die rijk aan vlees/vis is van  vrije uitloop vlees of vanuit het wild gevangen vis.  De brok is op een lage temperatuur gemaakt zodat de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Hierdoor is het niet nodig om veel synthetische vitaminen en mineralen aan de brok toe te voegen. Acana heeft zowel brokken in het assortiment die weinig of geen koolhydraten (graan) bevatten. 
Acana Classic; koolhydraatbeperkt (laag glycemische haver, gunstig voor bloedsuikerspiegel, van nature glutenvrij)
Acana Classic bevat 50 % vlees/vis waarvan 1/3 rauw. Het is afkomstig van scharrel of vrije uitloop dieren. Het is rijk aan dierlijke eiwitten en bevat laag glycemisch haver, dit zorgt voor minder bloedsuikerspiegelschommelingen. Er wordt gebruik gemaakt van vers spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. Het bevat geen gluten, geen GMO ingrediënten en is laag in koolhydraten (< 35%).  
Er is haver toegevoegd wat zorgt voor een stabiele bloedsuikerspiegel. Bovendien bevatten de brokken groenten en fruit.
 
Acana Heritage; koolhydraatvrij (geen granen en gluten)
Acana Heritage is een hondenbrok die 60-75% vlees/vis bevat, 1/3 van het vlees/vis is vers , het is rijk aan dierlijke eiwitten en beperkt in koolhydraten. Deze brokken zijn geheel graan-vrij en bevatten linzen en velderwten. Er wordt gebruik gemaakt van vers spiervlees, orgaanvlees en eetbaar bot. Het bevat geen gluten en geen GMO ingrediënten.