Dogs Perfect bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die je hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan je hond te voeren.
 
Door de toevoeging van een uitgekiende premix van vitaminen en mineralen, Groenlipmossel en Aloë Vera is Dogs Perfect® onderscheidend ten opzichte van ander vers vlees merken.
 
Groenlipmossel is rijk aan glucosamine en chondroitine en ondersteunt de ontwikkeling van gezonde gewrichten bij pups en jonge honden. De mossel is ontstekingsremmend, houdt hersenen en hart gezond en draagt bij aan een goede darmflora.
Aloë Vera bevat vitamine A, B, C en E, krachtige anti-oxidanten, aminozuren en vele andere nuttige stoffen. Hiermee wordt de weerstand, stofwisseling, ontgifting en wondgenezing ondersteund.
 
Verkrijgbaar in diverse varianten in 1 kg of 500, 250 grams worsten. 

Tevens ook verkrijgbaar in houdbare gestoomde worsten, deze zijn buiten de vriezer en koelkast te bewaren.  Na opening een aantal dagen te bewaren in de koelkast. Erg handig als vervanging van vers vlees of als kleine beloning(makkelijk in blokjes te snijden).