Bestelinfo
 
Producten zijn te bestellen via deze website, per telefoon of via de mail.
Bestellingen op Schouwen-Duiveland worden gratis bij u thuis bezorgd. Voor tijdstip en dag van bezorging neem ik contact met u op. Eens in de week op (vrijwel altijd) zaterdagochtend rijd ik een ronde en kan ik uw bestelling kosteloos bezorgen.
Bij uw bestelling duidelijk uw gegevens vermelden. Via de knop BESTELLEN in het hoofdmenu kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Na bestelling krijgt u automatische bevestiging van uw bestelling en een betaallink. Mocht een product onverhoopt niet op voorraad zijn dan wordt u hiervan schriftelijk / telefonisch /per email op de hoogte gesteld. 
 
Bezorging
 
Indien u uw bestelling bezorgd wil hebben in de reguliere bezorgroute vrijdag- of zaterdagochtend op Schouwen-Duiveland, is bezorging gratis. Bovendien kunnen we in gezamenlijk overleg een ander (gratis) bezorgmoment bepalen. Neem hiervoor gerust even contact met mij op.
Ik kan eventueel ook buiten Schouwen-Duiveland leveren, neem hiervoor alvorens te bestellen contact met mij op voor de mogelijkheden. Bezorging geschiedt op afspraak. Ik zal hiervoor voordien per email of telefonisch een afspraak met u maken. 
 
Producten opsturen
 
Alles behalve diepvriesproducten kunnen opgestuurd worden, echter komen er verzendkosten bij die voor rekening van de koper komen. Neem even contact met mij op voor de mogelijkheden.
 
Betalingsvoorwaarden
 
Bij voorkeur per bankoverschrijving nadat u uw bestelling in de webshop geplaatst hebt.
Bankgegevens: IBAN NL62INGB0008020610 op naam van Hart voor je Hond te Zierikzee. Contant bij aflevering is ook mogelijk, graag zoveel mogelijk gepaste betaling.
 
Retourneren
 
Aangebroken diepvriesproducten kunnen niet worden geruild of geretourneerd worden. Overige producten kunnen indien onbeschadigd en verkoopbaar retour gegeven worden. Voor meer voorwaarden / informatie aangaande het bestellen, betalen, verzenden en retourneren verwijzen wij u naar de algemene voorwaarden. 
Algemene voorwaarden 2023.docx