Kivo brokvoeding; koudgeperst, hoog percentage dierlijke eiwitten en graan- en/of glutenvrij 
 
 
Gezond, makkelijk en voedzaam is het uitgebreide assortiment droogvoeding van Kivo.  De koudgeperste brokjes op natuurlijke basis zijn een alternatief voor vers vlees. Naast de hoge percentages vlees en antioxidanten zijn deze brokken ook koudgeperst. Dit wil zeggen dat er tijdens het productieproces geen hoge verhitting of druk heeft plaatsgevonden. Hierdoor lopen de voedingsstoffen in de brok minder schade op.  Zo blijven ze optimaal beschikbaar voor jouw hond of kat!
 
Deze brok is bereid met een hoog percentage dierlijke eiwitten (73 tot 80%). Dierlijke eiwitten zijn het beste verteerbaar voor de hond en kunnen daarom goed opgenomen worden. Dit resulteert in minder klachten en een vaste ontlasting.​ Deze brok is ook geschikt voor gevoelige honden. Er wordt gebruik gemaakt van maar één dierlijk eiwit, dus ook geschikt bij een eliminatie-dieet en het bevat kwalitatieve ingrediënten.

Kivo graan- en glutenvrije brokken
 
Speciaal voor de gevoelige honden zijn er graan- en glutenvrije koudgeperste brokken met een receptuur op basis van zoete aardappel of erwt.
 
Dit is de Kivo Lam, Eend of Zalm variant. Naast veel vlees zit er o.a. brandnetel, paardenbloem, banaan, wortel, tomaat, zeewier, peer, blauwe bes, lijnzaadolie, cranberry, kamille, venkel, Echinacea, Spirulina, Zalmolie, glucosamine & chondroïtine en glycine in. Daarnaast bevat het prebiotica welke een gunstig effect hebben op de darmflora. ​
 
BESTELLEN