Bent u op zoek naar betaalbare gezonde voeding voor uw hond of kat? Dan bent u hier aan het juiste adres 😊

 
 
Sinds 2011 adviseer en verkoop ik natuurvoeding (rauwe voeding) voor honden en katten.  
Wat allereerst als een hobby begon in Renesse, is doorgegroeid in een garage in Dreischor. Vanaf mei 2018 wonen wij in Zierikzee waar ik vanuit een aparte opslag naast mijn woning een ruim assortiment aan rauwe voeding, brokvoeding, gedroogde snacks en aanverwante artikelen verkoop.
 
Inmiddels heb ik een trouwe klantenkring op Schouwen-Duiveland opgebouwd. Elke week bezorg ik gratis aan huis op dit eiland. Honden/katten en eigenaren blij en gezond maken met goede voeding, dat is waar ik enthousiast van wordt! 
Foto: Kaaa fotografie

Eigenaren ondervinden de volgende voordelen als zij hun honden/katten overzetten op een natuurlijke manier van voeren; een betere weerstand, mooie en zachte vacht en minder haarverlies en vrijwel geen ‘hondengeur’. Ook zorgt rauwe voeding voor vermindering van tandsteen, ontlasting, huidklachten en maag-darmproblemen. Daarnaast vinden honden rauwe voeding heerlijk, katten zijn soms lastig over te zetten. Hiervoor is wat meer geduld nodig.

Na mijn opleiding Natuurvoeding (humaan heb ik mij verder verdiept in natuurvoeding voor honden. Zowel voor mens als dier is voeding uiteraard de basis van een goede gezondheid. In 2020 heb ik de opleiding Orthomoleculair Therapeut voor honden afgerond, waarmee ik mensen met honden kan begeleiden, die voeding gerelateerde klachten hebben.
 
Heeft u vragen, wilt u even kennismaken en specifieke informatie over de juiste voeding voor uw huisdier hebben, neem dan gerust contact met mij op. Ook kunt u vrijblijvend een gratis proefpakketje bij ons ophalen. Ik informeer u graag over de voordelen van rauw voeren, want die zijn er volop. Zowel u als uw hond of kat zullen dit gaan merken! 
 

Met vriendelijke groetjes,
Judith, John, onze dochter Yara en Hollandse Herder Paco.