Kivo is voeding gebaseerd op de natuurlijke behoefte van uw hond of kat, waarbij vitaminen en mineralen worden gewonnen uit natuurlijke bronnen.
 
Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige geur - kleur en smaakstoffen. Ook is het vrij van granen, gluten, synthetische vitaminemixen en E-nummers. De juiste verhouding in spiervlees, orgaanvlees en bot/karkas zorgt ervoor dat honden en katten een gezond leven kunnen leiden zoals de natuur het bedoeld heeft. Net zoals in de natuur is er een ruime keuze aan diersoorten beschikbaar in ons assortiment. Dit geeft uw viervoeter veel variatie in aminozuren & bouwstoffen. Bovendien heeft Kivo ook gestoomde groenteworsten in het assortiment. 
 

 
 Bij Kivo wordt er niets anders toegevoegd dan vers vlees
 
Vanuit slagers en slachthuizen door het hele land worden vleesproducten naar de Kivo fabriek in Veldhoven gebracht. Daar wordt het tot een perfecte verhouding gemixt, naar de behoefte van een carnivoor. Dit wordt samengesteld uit:- 65% spiervlees- 20% orgaanvlees- 15% bot.  Honden en katten genieten van een smakelijke voeding. Zij bouwen minder snel allergieën en klachten op, omdat zij voeding krijgen waar hun lichaam voor is gemaakt. Bovendien is Kivo KVV geschikt om als eliminatie-dieet in te zetten. 
 
Kivo is hiermee geschikt om aan te vullen tot een volwaardig menu, met naar wens groenten, visolie supplementen en andere ingrediënten
Foto: Kivo
  
Kivo Petfood filmpje: