Raw4dogs Raw4dogs is volledig rauw voer gebaseerd op het natuurlijke dieet van de wolf, de voorouder van de hond.
 


 
Het is een mix van rauw vlees, botten en organen aangevuld met groenten en een speciale vitaminen en mineralen mix. Voor extra natuurlijke ondersteuning bevat Raw4dogs ook nog zeewier, cranberry en zalmolie. Zeewier zit boordevol natuurlijke anti-oxidanten en cranberry heeft een antibacteriële werking. Zalmolie is rijk aan omega-3 vetzuren en geeft daarmee dat beetje extra voor een nog mooiere vacht.
 
Raw4dogs is hiermee een complete maaltijd en geschikt als volledig dagmenu. Afwisseling tussen de varianten is dus niet per se nodig, maar zorgt wel voor een gevarieerder voedingspatroon.
 

Foto: Raw4dogs

Enkele voordelen van Raw4dogs:
  • Verteert goed; de voeding bevat geen koolhydraten en veel eiwit en vet. Dit maakt rauw voer zeer goed verteerbaar voor honden waardoor er minder en compactere ontlasting ontstaat.
  • Verbetert de algehele weerstand; de bacteriën in rauw vlees hebben een positief effect op de darmflora. Dit ondersteunt de algehele weerstand en zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen.
  • Verbetert de huid- en vachtconditie; rauw voer heeft een positieve invloed op huid en vacht. Problemen met overmatig haarverlies, schilfers, rode huid of stinkende vacht worden hiermee op natuurlijke wijze voorkomen.
  • Veroorzaakt geen stinkende geur uit de bek; rauw voer bevat weinig tot geen zetmeel. Zetmeel veroorzaakt tandplak en tandsteen. Die veroorzaken weer allerlei vervelende kwaaltjes zoals tandvleesontstekingen en een slechte adem.
  • Staat dichtbij de natuurlijke voeding; rauw voer bevat geen conserveermiddelen, bindmiddelen of smaakmakers. Het wordt niet verhit en er worden geen kleurstoffen aan toegevoegd.
  • Wordt goed gegeten; rauw voer is vochtrijk en smakelijk